Bedrijfsinformatie

Over Hydroos

Hydroos is een servicebedrijf op het gebied van alle hydrauliekwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, repareren, onderhouden en reviseren van hydraulische systemen.

Een professioneel team van specialisten

Groeiend sinds de start in 2014

Hydroos is opgericht in 2014 door Pieter van Hal en Bart van Damme, nadat zij beiden vele jaren ervaring hadden opgedaan in de hydrauliek. Sindsdien is Hydroos uitgegroeid tot een solide en groeiend bedrijf, met een waardevol team van hydrauliek monteurs en specialisten.

Gevestigd in Terneuzen

Centraal gevestigd in de North Sea Ports regio.

Wij zijn gevestigd in Terneuzen (Zeeland) op het bedrijventerrein Handelspoort, centraal gelegen in de North Sea Ports regio. Vanuit onze locatie zijn we snel ter plaatse in de havens en industriegebieden van Terneuzen, Vlissingen, Gent, Zeebrugge en Antwerpen. Maar we voeren onze werkzaamheden door het hele land en internationaal uit voor onze opdrachtgevers.

Praktisch en oplossingsgericht

Specialist in hydraulische systemen

Door onze praktische en oplossingsgerichte aanpak en korte communicatielijnen, zijn we in staat om servicegericht te werken en te handelen. Ons team bestaat uit ervaren en gemotiveerde monteurs, die elke uitdaging op het gebied van hydrauliek aanpakken en doorpakken tot de klus is geklaard. Dit resulteert in een groeiend aantal opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Hydroos BV
Handelspoort 11
4538 BN Terneuzen (NL)
T. +31 (0)115 204 000
E. info@hydroos.nl 

Navigeer naar ons adres

Copyright © 2022-2023 – Hydroos B.V.

Fueled by: BRANDSTOFF.